Dr. John Eaton har skrevet en bok med tittelen "Reverse Therapy for Health" som på en lettfattelig måte beskriver hvordan Reverse Therapy kan benyttes for å få et bedre liv. Reverse Therapy for Health finnes kun på engelsk, den leveres kun elektronisk og den er GRATIS.

Denne nye boken er på ingen måte en erstatning for "Reverse Therapy Prosessen" som er mye grundigere og beskriver hele grunnlaget for Reverse Therapy - på norsk.
 Du trenger Adobe Reader eller et annet program som kan lese Adobe Acrobat-filer for å lese boken. Vi sender deg gjerne "Reverse Therapy for Health". Du må imidlertid godta noen få, enkle betingelser:

  • Du kan fritt dele boken med andre, kopiere den eller sende den til andre, forutsatt at du forteller at boken er skrevet av Dr. John Eaton.
  • Du kan ikke ta noen form for betaling for boken
  • Du kan ikke endre innholdet eller bygge videre på innholdet.
  • Du kan ikke sitere mer enn en halv side uten tillatelse fra Dr. John Eaton.

Jeg aksepterer betingelsene ovenfor og bestiller Dr. John Eatons bok, Reverse Therapy for Health (på engelsk) og får den gratis tilsendt som vedlegg til en e-post til adressen som jeg har oppgitt nedenfor. (Mobilnummer benyttes kun i de tilfellene der epost-adressen er åpenbart feliskrevet og det er behov for å få kontakt for å korrigere og sende e-boken)

NB!  Vi er litt plaget med spam på denne siden og ber om at du i feltet for kode taster inn et tall som er summen av fem og ni. Dette vil forhåpentligvis stoppe spam fra upersonlige besøkende.

Navn: 
E-post: 
Mobilnr.: 
 Kode (fem+ni)
Ved å klikke på "Send bestilling" bekrefter jeg min bestilling
til betingelsene angitt ovenfor.