Bestilling av bok og CD

Du bestiller den norske utgaven av John Eatons bok eller den norske utgaven av Kathleen Hadens CD ved å fylle ut formularet nedenfor og så trykke "Send bestilling"-knappen. Vi sender varene i posten og legger ved en faktura med 7 dagers betalingsfrist. Dersom betaling ikke er mottatt innen betalingsfristen vil det kunne påløpe purreomkostninger. Purregebyret er for tiden kr 50 for første påminnelse.

For å unngå feilaktige bestillinger, f. eks. at noen andre benytter ditt navn eller e-postadresse, krever vi at du oppgir navn, adresse, e-postadresse samt telefonnummer. Når vi har registrert bestillingen vil vi sende deg en e-post som du må svare på, slik at vi får bekreftet at ingen har misbrukt e-postadressen din. Det er derfor viktig at du sjekker e-posten din den nærmeste tiden etter at du har sendt inn bestillingen. Hvis vi ikke mottar denne bekreftelsen vil vi sende deg en tekstmelding for å få bekreftet bestillingen.

Hurtig levering!

Varene sendes vanligvis ut (som vanlig brev) dagen etter at bestillingen er mottatt og bekreftet. Du kan derfor ha boken allerede et par dager etter at den er bestilt! 

Prisen på boken er kr 155.- fritt tilsendt. Prisen på CD er kr 85.- fritt tilsendt.
(Til mottagere i Europa utenfor Norge er prisene NOK 170 for bok og kr 90 for CD) 

Når du har tastet "Send bestilling" vil du få opp en side som bekrefter bestillingen. Derfra kan du gå tilbake til sidene våre.  

Jeg bestiller: (kryss av) ->
John Eatons bok på norsk (kr 155.-)

CD - Sentrale punkter i RT (kr 85.-)

Navn: 
Adresse: 
Postnr. / Sted: 
E-post: 
(Mobil)telefon: 
Ved å klikke på "Send bestilling" bekrefter jeg min bestilling til betingelsene angitt ovenfor. NB! Trykk kun en gang på knappen!