Kom igang


Første skritt

Når du har bestemt deg for å gjøre forandringer i tilværelsen og kanskje også lest John Eatons bok, så har du allerede startet!

Om du ønsker kan du ta kontakt med spørsmål som du har. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å gi deg gode svar. Du finner mer informasjon om Reverse Therapy nettopp her du er nå! Det finnes også en side med spørsmål og svar som kanskje kan hjelpe deg litt. Om du er klar, kan du selvsagt allerede nå bestille en time....
Det er også mulighet for en såkalt intro-time på telefon. Dette er en samtale som varer i ca. 20 minutter. Jeg forteller om Reverse Therapy og du kan stille spørsmål som jeg svarer på etter beste evne. Selve prosessen, eller behandlingen, starter ikke i denne samtalen, og du har ingen forpliktelser til å fortsette. Jeg tar ikke betalt for intro-timen, men du ringer (etter avtale) til meg.


Timeavtale
Når du er klar til å bestille time kan du ta kontakt på den måten som passer deg best:
e-post: olaf@berli.no       Telefon: 922 89920

Jeg forsøker å besvare alle henvendelser innen 3 arbeidsdager, selv om det av og til, i travle perioder, kan være en viss forsinkelse. Jeg vil bekrefte at henvendelsen fra deg er mottatt og sette opp en timeavtale.

Priser

Reverse Therapy er en privat virksomhet uten noen form for tilknytning til helsevesenet. Vi må derfor dekke våre kostnader kun ved hjelp av betaling fra klientene. Det er altså ingen refusjonsmuligheter fra det offentlige.

Prisen for tiden kr 850 pr. time. Varigheten er ca. 60 - 70 minutter.
Første time blir som regel minst 90 minutter og har en pris på kr 1100.

Timen betales enten kontant eller med VIPS.
Betaling skjer ved slutten av hver time.

Hver time er vanligvis 2 - 3 uker etter den foregående. Etter hvert som klienten lærer seg til å ta i bruk Reverse Therapy i sin situasjon blir tiden mellom hver time lengre. Etter avtale mellom deg og terapeuten vil saken vanligvis avsluttes når du har vært uten tydelige symptomer i seks uker.

For telefonkonsultasjoner er prisen kr 12 pr. minutt (720 pr. klokketime) og belastes i 10 minutters intervaller. 
En konsultasjon på 50 minutter vil derfor koste kr 600. Minstebelastning er for 20 minutter (kr 240.-). Det sendes faktura eller krav via VIPS med 7 dagers betalingsfrist etter hver telefontime. Første time på telefon koster kr 1100.

Ingen diagnose?

Det er en fordel om du har en diagnose fra lege for at vi skal kunne tilby deg Reverse Therapy. Dette er altså en diagnose der sykdommer med lignende symptomer er "sjekket ut". Dette gir en trygghet for at vi ikke starter RT dersom du egentlig trenger ordinær, medisinsk behandling.

Når vi har satt opp en timeavtale vil du få en bekreftelse der både tidspunkt og pris blir bekreftet. Du vil også motta et Reverse Therapy™ registreringsnummer. Dette er din bekreftelse på at du mottar behandling fra en terapeut som har forpliktet seg til å følge de profesjonelle og etiske standarder som kreves av Reverse Therapy UK. Det sikrer deg også at terapeuten har blitt opplært av personer med solid erfaring fra terapi, opplæring og ledelse. Reverse Therapy UK er ikke ansvarlig for behandling gitt av organisasjoner som ikke kan tilfredsstille disse kravene.